Kl 18. - 22

• SMS-elokuvat Haaksirikkojen Märket (klo 18) ja Matkani majakalle (klo 19, ensi-ilta!)

• FFS-filmer Haveriernas Märket (kl 18) och Min resa till fyren (kl 19, premiär!)

• THE LIGHTHOUSE (USA 2019) klo/kl 20.00 (liput/biljetter10 €)* (HS 4 tähteä, HBL 5 stjärnor)

• Myyjäiset: Gustavsvärn-kirja**, Majakkasaaret-kalenteri ym.

• Marknad: Gustavsvärn-boken**, Fyröarna-kalender, nyhetsboken "Fyrar runt Östersjön"

Lämpimästi tervetuloa! Hjärtligt välkomna

*Gustavsvärn-kirjan ostajalle vapaalippu! *Fribiljett vid köp av G-ustavsvärn-boken

 

 

Western Stars Suomen ensi-ilta!

Kieli englanti, EI TEKSTITYSTÄ

Western Stars on elokuvallinen versio Bruce Springsteenin tuoreimmasta levystä, jolla on sama nimi ja joka on menestynyt maailmanlaajuisesti. Springsteenin pitkäaikainen luottomies Thom Zimny ohjasi elokuvan yhteistyössä Springsteenin kanssa. Kyse on siis Springsteenin esikoisohjauksesta.

Elokuvana Western Stars tarjoaa faneille kautta maailman ainoan tilaisuuden nähdä Springsteenin esittävän kaikki levyn 13 kappaletta bändin ja täyden orkesterin säestämänä. Esiintymispaikkana on Springsteenin oma katedraalimainen, yli satavuotias lato.

Western Stars, Springsteenin ensimmäinen studiolevy viiteen vuoteen, on uusi avaus tältä legendaariselta laulaja-lauluntekijältä, mutta hän on myös uskollinen juurilleen. Dokumenttielokuva käsittelee rakkautta ja menetystä, yksinäisyyttä ja perhettä sekä ajan vääjäämätöntä kulkua, ja se herättää henkiin Amerikan Lännen - sekä myyttisen että karun - yhdistäen arkistokuvamateriaalin ja Springsteenin kertojanäänen lauluihin, jotka kertovat tarinan.

Western Stars, Springsteenin 19. studioalbumi, on menestynyt maailmanlaajuisesti ja saanut suitsutusta kriitikoilta. Se on noussut iTunes-listan kärkeen joka mantereella, muun muassa USA:ssa, Englannissa, Belgiassa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa, Alankomaissa, Australiassa, Intiassa, Etelä-Afrikassa ja koko Skandinaviassa.

Ensi-ilta: 13.12.2019 Kesto: 1 t 23 min Dokumentti, Musiikki

Levittäjä: SF Film Finland Oy

Pääosissa: Bruce Springsteen, Thom Zimny

Western Stars Finlands premiär!

Musik,Konsert 1 tim 23 min | Barntillåten

"Western Stars" är den storslagna filmversionen av Bruce Springsteens globalt framgångsrika album med samma namn. Springsteens mångåriga medarbetare Thom Zimny har regisserat filmen tillsammans med Springsteen själv, vilket gör detta till "Bossens" regidebut. Filmen "Western Stars" erbjuder fans över världen en möjlighet att se och höra Bruce Springsteen framföra albumets samtliga 13 låtar, uppbackad av ett band och en orkester, under det katedrallika taket i Springsteens nästan 100 år gamla lada i Colts Neck, New Jersey.

"Western Stars" är skrivet och framfört av Bruce Springsteen med Patti Scialfa som speciell gäst.

Regi: Bruce Springsteen,Thom Zimny

 

 

Täydellinen joulu ( med svensk text! ) Suomen ensi-ilta!

Varasto-menestyselokuvien tekijän Taru Mäkelän uusi komedia Täydellinen joulu on elokuva kaikkien aikojen suurperhejoulusta. Elokuva on komedia existä, uusista puolisoista, suhteista, perheistä, perinteistä, ja niiden rikkomisista.

Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi (Elena Leeve) on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.

Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Illan kuluessa Outi pitää puheen, jossa hän kertoo antavansa Jannelle lahjoista suurimman; hän on raskaana. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yhden käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten.

Elokuva pohjautuu ruotsalaiseen Tomten är far till alla barnen elokuvaan.

Ensi-ilta: 25.10.2019

Kesto: 1 t 35 min

Levittäjä: SF Film Finland Oy

Ohjaaja: Taru Mäkelä

Pääosissa: Antti Luusuaniemi, Elena Leeve, Mikko Leppilampi, Aku Hirviniemi, Saara Kotkaniemi, Pirkko Mannola, Lotta Lindroos, Iikka Forss, Kari Ketonen, Maria Ylipää, Pihla Maalismaa

Star Wars: The Rise of Skywalker
Maailman ensi-ilta!

Lucasfilm ja ohjaaja J.J. Abrams yhdistävät jälleen voimansa ja vievät katsojat eeppiselle matkalle kaukaiseen galaksiin elokuvassa Star Wars: The Rise of Skywalker. Kyseessä on mullistavan Skywalker-saagan jännittävä huipennus, jonka aikana syntyy uusia legendoja, ja edessä on viimeinen taistelu vapaudesta. Star Wars: The Rise of Skywalker saapuu elokuvateattereihin 18. joulukuuta 2019.

HUOM! Elokuva sisältää useita jaksoja, joissa on pitkäkestoista välkkyvää valoa. Tämä saattaa vaikuttaa ihmisiin, joilla on taipumus valoherkkyysepilepsiaan tai muihin valoherkkyyksiin.

Ensi-ilta: 18.12.2019

Kesto: 2 t 21 min Ikäraja: 12

Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB

Ohjaaja: J.J. Abrams

Pääosissa: Daisy Ridley, Adam Driver, Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong'o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Billy Dee Williams

 

Star Wars: The Rise of Skywalker Världs premiär!

Action,Äventyr

2 tim 21 min | 12 år

Ingen försvinner för alltid ... Reys resa fortsätter i det sista kapitlet av den episka Skywalker-sagan som spänner över generationer.

Rey (Daisy Ridley), Poe (Oscar Isaac), Finn (John Boyega) och Kylo Ren (Adam Driver) återupptar kampen.

"Star Wars: The Rise of Skywalker" innehåller flera sekvenser med effekter i form av blinkande ljus som kan påverka personer som lider av ljuskänslighet i form av t.ex. epilepsi eller andra former av konstaterad ljuskänslighet.

Regi: J.J. Abrams

Skådespelare: Daisy Ridley,John Boyega,Adam Driver,Oscar Isaac,Domhnall Gleeson,Richard E. Grant,Mark Hamill,Carrie Fisher,Billy Dee Williams,Anthony Daniels,Ian McDiarmid