Crazy Rich Asians Suomen ensi-ilta! Finlands premiär!

Crazy Rich Asians kertoo New Yorkista kotoisin olevasta Rachel Chusta (Constance Wu), joka osallistuu pitkäaikaisen poikaystävänsä Nick Youngin (Henry Golding) kanssa tämän parhaan kaverin häihin Singaporessa. Rachel on innoissaan tilaisuudesta päästä ensi kertaa Aasiaan, mutta jännittää Nickin suvun tapaamista eikä osaa aavistaakaan, että Nick on jättänyt kertomatta muutaman tärkeän asian elämästään. Hän nimittäin sattuu olemaan maan vauraimpiin lukeutuvan suvun vesa, ja myös yksi maan tavoitelluimmista poikamiehistä. Nickin seurassa näyttäytyminen tekee Rachelista kateellisten seurapiirinaisten maalitaulun, ja mikä pahinta hän joutuu Nickin paheksuvan äidin (Michelle Yeoh) tähtäimeen. Ja pian käy selväksi, että vaikka rahalla ei saakaan rakkautta, sillä voi todellakin hankaloittaa asioita.

Pohjalla on singaporelais-yhdysvaltalaisen Kevin Kwanin samanniminen romaani vuodelta 2013. Kirjalle on ilmestynyt myös kaksi jatko-osaa, China Rich Girlfriend (2015) ja Rich People Problems (2017).

Yhdysvalloissa Crazy Rich Asiansia on ylistetty. Rotten Tomatoes -palvelun kokoamista kritiikeistä 94 prosenttia on myönteisiä.

Ensi-ilta: 21.9.2018

Kesto: 2 t 1 min

Levittäjä: SF Film Finland Oy

Ohjaaja: Jon M. Chu

Pääosissa: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh, Gemma Chan, Lisa Lu, Awkwafina, Harry Shum Jr., Ken Jeong

 

Missä on Emily? Suomen ensi-ilta!

Paul Feigin ohjaama MISSÄ ON EMILY? (A Simple Favor) kertoo pikkukaupungissa asuvasta mammavloggaaja Stephaniesta (Anna Kendrick), joka haluaa selvittää parhaan ystävänsä Emilyn (Blake Lively) oudon ja yllättävän katoamistapauksen. Stephanieta auttaa Emilyn aviomies Sean (Henry Golding). Tyylikäs jännityselokuva muotoutuu monimutkaiseksi vyyhdiksi, jossa toisiinsa kietoutuvat niin petokset, salaisuudet, rakkaus ja uskollisuus kuin murha ja kostonhimo.

Ensi-ilta: 21.9.2018

Kesto: 1 t 57 min

Levittäjä: Nordisk Film

Ohjaaja: Paul Feig

Pääosissa: Blake Lively, Anna Kendrick, Henry Golding, Linda Cardellini, Rupert Friend, Eric Johnson


A Simple Favor Finlands premiär!

1 tim 57 min Thriller 12 år

Stephanie, en mammabloggare, försöker avslöja sanningen bakom hennes vän Emilys plötsliga försvinnande från deras lilla stad. Stephanie får hjälp av Emilys man Sean i en thriller fylld av vändningar och svek, hemligheter och avslöjanden, kärlek och lojalitet, mord och hämnd.

Skådespelare: Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells, Linda Cardellini, Jean Smart, Rupert Friend

Originaltitel: A Simple Favor

Originalspråk: Engelska

Premiär: 21 sep 2018

 

Nuori Astrid Suomen ensi-ilta!

Kun Astrid Lindgren oli hyvin nuori, tapahtui jotakin mikä vaikutti hänen elämäänsä perinpohjaisesti ja antoi hänelle erikoislaatuisen kyvyn nähdä syvälle lasten sieluihin. Tämä tapahtuma rohkaisi häntä rikkomaan niin totuttuja sääntöjä kuin uskonnollisia ja yhteiskunnallisia odotuksia. Astridista tuli yksi aikojemme luovimmista naisista: koko maailman tuntema ja rakastama tarinankertoja.

Ensi-ilta: 14.9.2018

Kesto: 2 t 3 min

Levittäjä: Nordisk Film

Ohjaaja: Pernille Fischer Christensen

Pääosissa: Alba August, Maria Bonnevie, Magnus Krepper, Henrik Rafaelsen, Trine Dyrholm, Björn Gustafsson

Unga Astrid Finlands premiär!

2 tim 3 minBiografi, Drama 7 år

När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta. Unga Astrid är en fri tolkning av händelser i Astrid Lindgrens tidiga liv.

Regi: Pernille Fischer Christensen

Skådespelare: Alba August, Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Maria Bonnevie, Björn Gustafsson

Premiär: 14 sep 2018